Welkom op mijn website!

Graag vertel ik u het verhaal en feiten achter de cijfers met als doel volledig inzicht en grip op uw financiën. 

Mijn naam is Ad IJsselsteijn. Ik voer een  administratie- en belastingadvieskantoor dat alle voorkomende administratieve en fiscaal gerelateerde zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt. Ik geloof sterk in persoonlijke aandacht, zodat ik mijn werk voor u optimaal kan uitoefenen en mezelf kan verdiepen in alle facetten van uw administratieve en fiscale afwegingen. Of u nu een als particulier uw zaken wilt laten behartigen, een eigen onderneming hebt of als startend ondernemer aan de slag wilt. Door de persoonlijke aanpak kan ik snel inspelen op veranderingen, zodat u kunt beschikken over een op maat gesneden en deskundige dienstverlening.

Door mijn jarenlange ervaring als onder meer Administrateur en Gevorderd Assistent Accountant bij diverse ondernemingen in uiteenlopende branches, kan ik u op een breed gebied van dienst zijn en van deskundig advies voorzien. Ik bied u nét even iets meer tegen een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding. Of het nu gaat om de complete administratie van een onderneming of het financieel beheer en belastingaangiftes van particulieren. Door mijn samenwerking met een partnerkantoor profiteert u van onze gezamenlijke vakkennis en is de continuïteit van mijn werkzaamheden te allen tijde gewaarborgd. Hierdoor kan ik u op vrijwel ieder vakgebied ondersteunen.

Met het leggen van deze basis ben ik ervan overtuigd dat ik voor u rust en duidelijkheid kan brengen in uw bedrijfsvoering of huishouding voor wat betreft uw administratie en financiën. Geheel volgens uw eigen wensen bepaalt u samen met mij de hoeveelheid werk die ik u uit handen neem. Hiermee bespaart u kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan de klanten, de bedrijfsgroei, het gezin of de hobby. Op deze website vindt u via het bovenstaande keuzemenu meer informatie over het kantoor en de diensten die ik u kan aanbieden. Heeft u interesse in mijn dienstverlening, dan verneem ik dat graag en zal in een persoonlijk gesprek mijn visie op uw wensen nader toelichten!