Welkom bij AdBalance, voor orde op zaken

Mijn naam is Ad IJsselsteijn. Ik voer een administratie- en belastingadvieskantoor dat alle voorkomende administratieve en fiscaal gerelateerde zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt. Ik geloof sterk in persoonlijke aandacht, zodat ik mijn werk voor u optimaal kan uitoefenen en mezelf kan verdiepen in alle facetten van uw administratieve en fiscale afwegingen. Of u nu als particulier uw zaken wilt laten behartigen, een eigen onderneming hebt of als startend ondernemer aan de slag wilt. Door de persoonlijke aanpak kan ik snel inspelen op veranderingen, zodat u kunt beschikken over een op maat gesneden en deskundige dienstverlening.

Graag vertel ik u het verhaal en feiten achter de cijfers met als doel volledig inzicht en grip op uw financiën.

ONDERNEMERS

Salarisadministratie, financiën, belastingaangiftes... veel ondernemers ervaren dit soort zaken als lastig, ingewikkeld en vooral tijdrovend. Een ondernemer besteedt zijn kostbare tijd liever aan zijn werk, zijn projecten en zijn klanten. Een goede administratie is echter voor iedere onderneming essentieel. Niet alleen om financieel de vinger aan de pols van uw bedrijf te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat u achteraf niet voor onaangename (fiscale) verrassingen komt te staan.

Lees verder..

PARTICULIEREN

Ieder jaar attendeert de Belastingdienst u weer op het doen van aangifte. En dat bezorgt een groot aantal particulieren in Nederland telkens weer de nodige hoofdbrekens. Voor veel mensen blijft het een opgave om de aangifte op de juiste manier in te vullen en op tijd te versturen. De vele jaarlijkse wijzigingen die de belastingdienst van overheidswege uitvoert maken het er daarbij niet leuker, maar vooral ook niet makkelijker op. Mijn kantoor biedt u de helpende hand.

Lees verder..

STARTENDE ONDERNEMERS

Steeds meer Nederlanders in loondienst overwegen een eigen onderneming te starten. Het idee van onafhankelijkheid en zelfstandigheid spreekt veel mensen terecht aan. Per jaar starten er dan ook duizenden ondernemingen. Vaak wordt er echter te weinig aandacht besteed aan de administratieve en fiscale verplichtingen die gepaard gaan met het opstarten van een onderneming. Hierdoor ontstaan er in een later stadium geregeld problemen, bijvoorbeeld met de fiscus.

Lees verder..

CONTACT

AdBalance
Heijdseweg 54
2681 VN Monster

U kunt mij telefonisch bereiken
op maandag t/m vrijdag
van 8.00 tot 21.00 uur
Mobiel: 06-41869519

Vast: 0174-730914

U kunt mij vanzelfsprekend ook per
e-mail bereiken: info@adbalance.nl

KvK-nummer: 55879446

BTW-nummer NL001495965B85

Lees verder..